Lommeboken din

Day 1 


Lommebok fra cmyk

Hva syns du? :-))

06.jan.2012 // 19:38 // torturkammer // Kommentarer (0)

sinnsyk syk

Jeg hater virkelig influensa. Tror aldri jeg har hatt det før, å det er jeg virkelig glad for! Idag har jeg prøvd å få tatt igjen såvingen som ikke skjedde i natt. Men det ble heller til et maraton av The Pacific og en liter kaffe og et kilo med repsils. 

 

Jeg vil også anbefale et hudpleie produkt jeg elsker og som fynker! De koster ca 200 pr stk, fra bodyshop, men tro meg, det er verdt det!Har du prøvd dem? 

 

06.jan.2012 // 16:22 // torturkammer // Kommentarer (5)

Kongen

Hei! jeg er overlykkelig nå. Min aller kjære Kong Halvor, som jeg har fulgt i et år, har linket meg på bloggen hans. Han er både sterk, kul og pen. En dag Halvor, skal vi bli bffs. Isteden for å melde deg på dagens mann, børr du lage slik som Paris Hilton har. Kong Halvors BFF. Du kommer aldri til og si TTYN til meg. 

 

Vi har noe til felles Kong Halvor.

21.okt.2011 // 22:05 // torturkammer // Kommentarer (12)

Vel, jeg er tilbake

Hei. Jeg er tilbake. Tror jeg. Jeg er usikker. Hele dette skole prosjektet har ødelagt dette for meg. Spesielt siden jeg fikk en 3'er. Så nå har jeg byttet tilbake til det gamle designet. Jeg bruker dette fordi det er lett og oversiktelig. Jeg vil ha fokus på teksten og bildene.

 Det har skjedd ganske mye i høstferien. Så jeg fyrer løs med noen bilder. Enjoy.


hahahahahhahahahhahaha

Dette får holde fra denne gangen. sjekk også ut dette HER.

15.okt.2011 // 20:00 // torturkammer // Kommentarer (9)

When im bored i paint myself purple

Ok. Dette er kanskje ditt første besøk på denne bloggen, eller kanskje du er fast leser. Til alle dere, vil jeg bare fortelle dere at vi har nå fått i oppgave å lage en blogg og så framføre den på skolen. Jeg syns det er bare helt flott det. Blogg.no får 100 nye blogger på en dag, halvparten er fjortiss blogger. 25% er folk som ikke har peiling på hva en header er en gang. Resten av bloggene kommer til og være meningsløse blogger med :P  <3 XD som puntum. 

Min lærer, skal ikke nevne navn, sier vi må ha et teama. En video blogg er et tema. Humor er et tema. En blandtin av to temaer blir? Hvertfall ikke et teama i følge magnhilld(dekk navnet). Hele oppgaven handler om å skrive. Skrive til ett internett publikum. Betyr det at jeg ikke kan bruke video som et virkemiddel sammen med en god tekst? 

Denne bloggen er ikke en; HEI BLOGGEN xDD idag har jeg jordt det og det<3 her er et bilde av meg<3<3 uff så stygt.... sees puser:* :P <3 xD. 

Hele greia med denne bloggen, fra begynnelsen var ingenting. Og alt. Jeg vil bare ha noe å fylle litt tide på. Jeg er som en kvise. Jeg må få ut pusset. Ellers sprekker jeg. 

Ihvertfall. Idag på skolen fikk vi en hel time på denne oppgaven. Så jeg bare filmet meg selv. Dette er en helt vanlig skoledag for meg. Til dere som har hjerteproblemer eller er gravide bør ikke se den. 

 

 

28.sep.2011 // 15:04 // torturkammer // Kommentarer (29)

Søk i bloggen

hits