Sydvest

Eva. Hun reddet dagen min. Men hun ødla den også når hun sa at de ikke likte kåseriet mitt. Noe jeg ikke skjønner. Fordi jeg skrev om en mannligstuepike.Men hun  hun ombestemte seg om det med tema. Jeg får ha en blogg om mine ting. Mine alt. Det betyr at jeg er fri til og trakte kaffe i undertøyet mitt, sniffe kritt og gå på svømmetur med Vidkun. 

 Det betyr at bloggen skal ikke bli ødelagt av den jævla oppgaven. Det betyr at jeg skal blogge om min største inspirasjon. Kong Halvor. Jeg skulle ønske han var mormi. Jeg vil bruke hans undertøy som kaffefilter. Det hørtes bare sykt ut. Men det er sant. Det er forresten han som er linket på "inspirasjon". 
Nå på skolen skjer det ikke så mye. Jeg har ikke så mange venner så jeg kjenner jeg savner Vidkun nå. Han er den beste vennen jeg har. Vidkun er jo bare et hamster. Det sies at hamstere bare lever i 2 år. Det betyr at Vidkun bare har et år igjen.

Det knuser hjerte mitt bare av å tenke på det. Uten ham er jeg ingenting. Da blir jeg bare et menneske. En vanlig menneske. Alene. Sammen med vidkun er vi Thea og Vidkun. Jeg klarer ikke tenke på det.

Min beste venn derane. 

 
Jeg måtte slå til med sydvesten idag ja. 

30.sep.2011 // 10:56 // hverdag // Kommentarer (35)

When im bored i paint myself purple

Ok. Dette er kanskje ditt første besøk på denne bloggen, eller kanskje du er fast leser. Til alle dere, vil jeg bare fortelle dere at vi har nå fått i oppgave å lage en blogg og så framføre den på skolen. Jeg syns det er bare helt flott det. Blogg.no får 100 nye blogger på en dag, halvparten er fjortiss blogger. 25% er folk som ikke har peiling på hva en header er en gang. Resten av bloggene kommer til og være meningsløse blogger med :P  <3 XD som puntum. 

Min lærer, skal ikke nevne navn, sier vi må ha et teama. En video blogg er et tema. Humor er et tema. En blandtin av to temaer blir? Hvertfall ikke et teama i følge magnhilld(dekk navnet). Hele oppgaven handler om å skrive. Skrive til ett internett publikum. Betyr det at jeg ikke kan bruke video som et virkemiddel sammen med en god tekst? 

Denne bloggen er ikke en; HEI BLOGGEN xDD idag har jeg jordt det og det<3 her er et bilde av meg<3<3 uff så stygt.... sees puser:* :P <3 xD. 

Hele greia med denne bloggen, fra begynnelsen var ingenting. Og alt. Jeg vil bare ha noe å fylle litt tide på. Jeg er som en kvise. Jeg må få ut pusset. Ellers sprekker jeg. 

Ihvertfall. Idag på skolen fikk vi en hel time på denne oppgaven. Så jeg bare filmet meg selv. Dette er en helt vanlig skoledag for meg. Til dere som har hjerteproblemer eller er gravide bør ikke se den. 

 

 

28.sep.2011 // 15:04 // torturkammer // Kommentarer (29)

Endelig hjemme igjen

Lenge siden sist! Idag kom jeg endelig hjem fra Hellas. Savner varmen allerede. Det var seriøst en så kjekk uke!Vi var i Tyrkia, på stranda, ute og spiste masse god mat, brukte litt penger, blitt kjent med mange grekere, finsker og tyrkere. Jeg kommer til og savne Panos aller mest. Han gikk rundt på stranda og ga folk drinker osv. Jeg elsker han. Sagapo♥Nå gleder jeg meg litt til å komme inn i rutine igjen. Gå på skole og jobb. Selvom jeg baare fikk såvet en time inatt pga reising. Jeg skal legge ut litt flere bilder imorgen eller noe fra turen. 

 

Imorgen skal jeg også komme med en video, så gled dere! :-D

24.sep.2011 // 20:26 // hverdag // Kommentarer (14)

Liten oppdatering fra hellas :D

Heihei! Nå sitter jeg på en resturant her i Hellas. Det er 30 grader og vi har stor kost oss idag! Om noen minutter kommer maten, og etter det skal vi ut på byen :D 

Jeg vil bare si Tusen takk for alle kommentarene! Skal kommentere alle tilbake neste gang jeg får internett! setter stor pris på det!

 

Kos dere hjemme!

 

17.sep.2011 // 19:22 // hverdag // Kommentarer (13)

Going to Greece

Idag har jeg vært på skolen og framført kåseriet mitt. Det gikk helt fint egentlig. Etter skolen pakket jeg så mye jeg kunne, så stakk jeg på elexia med Rebekka. Jeg kommer ikke til og få blogget på en hel uke nå. For Imorgen tidlig reiser jeg til Hellas! GLEDER MEG. Har gått og gledet meg i over to måneder.

 

Når jeg kommer tilbake, låver jeg og kommentere tilbake alle kommentarene ogforsette som vanlig. Har jeg internett på hotellet kommer jeg selfølgelig til og blogge og legge ut bilder, men er ikke sikker på om det er internett der. 

 
Kos dere hjemme, snakkes om en uke! :-DD

15.sep.2011 // 18:10 // hverdag // Kommentarer (30)

14.09.2011

Heihei! Idag er jeg utrolig glad. Vet ikke hvorfor, men jeg klager ikke! Akkurat nå sitter jeg på skolen. Etter skolen skal jeg være med Tale. Jeg tror vi skal se en film å lage noe godt. Det blir kjempe koselig! Etter vi har sett folm osv, skal jeg på Elexia med Rebekka. Har ikke snakket med henne på en stund, så det blir kjekkt og være med henne igjen. For i over i morgen skal vi reise til Hellas sammen. 

 

 

 Ha en fin dag!

14.sep.2011 // 08:50 // hverdag // Kommentarer (38)

wooop wooop

Har nettopp vært på kino og sett Hodejegerene. Den var så mye bedre enn jeg hadde forventet. Det var seriøst en utrolig bra film! Anbefaler den til dere alle. 

 

Dagene framover blir ganske travle. Imorgen skal jeg være med Tale etter skolen. På ettermiddagen skal jeg på Elexia med Rebekka. På torsdag skal jeg PAKKE PAKKE PAKKE og PAKKE. Så på kvelden skal jeg på Elexia igjen sammen med Rebekka. Så på fredag reiser jeg. Gleder meg såå mye! 

 

Nå selge de ikke akkurat så mye sommer klær, så jeg får nøye meg med det jeg har spart på i sommer. Det jeg gleder meg mest til blir nok å slappe av, bade, varmen osv. 

 


Noe spesielt du gleder deg til? :-DD

13.sep.2011 // 21:48 // hverdag // Kommentarer (12)

Hodejegerene

  Å såve i min egen seng, i mitt eget hus, var herlig! Har hatt det så kjekkt på tur, men nå er jeg vikelig glad for og være hjemme igjen. 

Som vanlig har jeg nå nettopp kommet hjem fra skolen, og sitter jeg og ser på Real housewifes sammen med mamma.  Det har nettopp begynt en ny sesong. Det er dritt morsomt, de er så teite! Men nå senere skal jeg på kino med Ida. Vi skal se hodejegerene. Gleder meg drit mye, har hørt så mye bra om den. Det er også en stund siden jeg har sett ida så det blir koselig. 

 Noen som har sett Hodejegerene før?

13.sep.2011 // 14:41 // hverdag // Kommentarer (28)

Endelig hjemme

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en utrolig kjekk klassetur! Har hatt det så kjekt! Vi var på basecamp, rett ved preikestolen. Vi såv i telt i trærne, vi såv 13 meter øver bakken i en fjellvegg, vi såv i hengekøyer ved en brygge. Jeg har verdens beste klasse! Turen var så mye kjekkere enn forventet.  Anbefaler alle og dra på basecamp altså!

Har masse bilder og dele med dere. Slenger ut noen nå, så kan vi se om jeg orgen og legge ut resten i kveld. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Vil også si tusen takk for alle kommentarene på det forrige innlegget, dere er best!! :D

12.sep.2011 // 19:21 // hverdag // Kommentarer (27)

just another day

Nå kom jeg akkuratt hjem fra XXL. Har kjøpt drit mye klær og fleeser til turen imorgen. Jeg skal nemlig på Base camp sammen med klassen. Først gledet jeg meg ikke, men nå kan jeg ikke vente. Kommer til og bli kjempe koselig! Kvalitets tid sammen med mine søte klassekamerater. 

 

Det betyr jo at jeg ikke får blogget i helga. Men jeg håper at når jeg er tilbake på mandag at dere forsatt vil lese bloggen min når jeg kommer hjem :)))
Så det betyr at dette er det siste innlegget før jeg reiser.  

 

Monica er så snill og søt så hun har laget header til meg. Hun er så søt! Hva syns dere om den ?


 

Snakkes på mandag!  ♥

08.sep.2011 // 16:45 // hverdag // Kommentarer (74)

God morgen!

God morgen! 
Jeg vil bare si at jeg er utrolig glad for at jeg har dere. Som leser. Da jeg startet denne bloggen trodde jeg virkelig ikke at jeg skulle får over 300 kommentarer eller 841 sidevisninger på 4 dager.  Takk! Dere er best! 

 

Nå skal jeg snart gå til skolen, og det pøs regner ute! Hater seriøst regn. Jeg har sikkert hatt et lite avsnitt om regn hver dag. Men det regner jo hver dag. Men heldigvis har jeg Hellas og se frem til. 8 DAGER IGJEN. Sol, varme, badning, god mat og mye mer. Hva skal du gjøre idag?

08.sep.2011 // 07:27 // hverdag // Kommentarer (22)

Kosekveld med Monica

Heihei søtinger! Nå sitter jeg og Monica og ser på Jar head. Det er nok den bestefilmen jeg har sett. Seriøst. Den anbefales! 

Nå har vi spist så mye brownies at vi snart dør. Brownies og boblevann♥

 

 

 

 

Du er så søøøt!!♥

Hva har dere gjordt idag ? :-))

07.sep.2011 // 19:55 // hverdag // Kommentarer (26)

gjesteinnlegg!

HEeeei! 

jeg og thea lager brownies! jeg heter monica og er med på bloggen : www.tmlmm@hotmail.com 
THEA ER KJEMPE SØT! og en gooood vennine!
NÅ MÅ VI STIKKE!


loveyou!

-monicaa!
 

07.sep.2011 // 19:12 // hverdag // Kommentarer (11)

can't wait

Nå har jeg nettopp kommet ut av dysjen. nå i siste time hadde vi stemmen rundt. Jeg fikk en 4er. Er såå skuffet. kan gjøre det igjen imorgen, men jeg har en betennelse eller noe i hofta, så det var forferdelig og springe idag. + Jeg glemte og ta ibuxene jeg hadde med meg. Aldri mer. ALDRI. 

 

Etter middag skal jeg være med monica, det blir nok koselig! Vi skal lage brownies, og se film. Men akkurat nå sitter jeg og ser på Real housewifes of New york. Ja. Idag OGSÅ. jeg hater søppel tv, men jeg klarer virkelig ikke slutte og se på det

 Savner vikelig sommeren i dette regnværet. 9 DAGER TIL HELLAS♥

Hva skal du gjør idag? :))

07.sep.2011 // 14:44 // hverdag // Kommentarer (23)

HERREGUD

Igår kom jeg inn på rommet mitt og så dette! Har aldri vært så redd før. Den er større enn noen andre jeg har sett. Jeg ble drit redd, og i frykt tok jeg en plastikk skål og tok den over den. Den står enda inne på rommet mitt. Under skåla. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg tør ikke ta opp skåla og drepe den. 

Mamma sa jeg skulle spraye noe i viduskarmene og dørkarmene så kom det ikke flere edderkopper inn på rommet mitt. MEEEN, det hjlper jo ikke mot denne.

 

Den har vært her så lenge at jeg har gitt ham et navn. Den skal hete Peder. Til dere som snakker alle andre dialekter enn stavangersk, må kontakte meg på facebook  så skal jeg sende dere en video der jeg uttaler navnet for dere. 

 

Ikveld har jeg vært med Siv♥ Har hatt en kjempe koselig kveld! Vi gjorde ikke noe spesielt. Vi var nede på bryggen, den eneste plassen det er verdt og gå til her på Hommersåk.  

 
Imorgen skal vi springe stemmen rundt, ønsk meg lykke til! :-D

 

06.sep.2011 // 22:08 // hverdag // Kommentarer (17)

Forandring fryder

Jeg har nå jobbet på Thon hotell i ca 3 måneder. Trives ganske godt. Tjener godt, og får det til. Men kan bli ganske mye jobb av og til. Meeeen.  Vi fikk nylig nye uniformer. Og jeg elsker den nye. gammle                                                                                                                         nye

 

Som dere ser er den gammle bare en stor rød t-shorte. Mens den svarte nye er kjempe søt.

Hva syns dere om uniformene? :-)

06.sep.2011 // 18:25 // hverdag // Kommentarer (45)

what to do

Er enda sjokkert over samtalen på innlegget under. Det var sykt. Folk på skolen sier det Ikke er hans Facebook. Men jeg er ganske sikker, siden han legger ut filmer av ungene sine osv. 

 

Det pøs regner idag også. Hater regn. Regn deprimerer meg. Heldigvis hadde jeg med meg to paraplyer på skolen.  
nå sitter jeg her med en God morgen yoghurt og ser på Real housewifes of New York. Jeg er seriøst avhengig av søppeltv.  

 

Da blir det et par timer med TV og lekser. Blir sikkert en joggetur idag også. Spooortyy meg!

 

Kjenner at nå som det regner så mye som det gjør, savner jeg virkelig sommer! 

 

Noen andre som også savner sommeren? :-)
 

06.sep.2011 // 14:37 // hverdag // Kommentarer (44)

Kjartan Salvesen snakker til meg på chat

Godmorgen! Nå sitter jeg og stritter håret mitt. HATER at jeg har krøller. De er bare i veien. Også blir de ikke skikkelige krøller, de blir liksom bare store bølge/krøller. Jeg skulle seriøst ønske jeg hadde stritt hår.

 

HAHA. Klokka er jo 14 minutter over 6. Så er jeg pålogget på facebook. Så sitter KJARTAN SALVESEN OG SKRIVER TIL MEG. hahaha, Han vant idol får lenge siden. Så skriver han til MEG på chat. 

 

Syns seriøst bare at det var creepy.  HVorfor vil han at jeg skal sende bilde av at jeg stritter hået mitt? haha, håper ikke han leser dette.  Jeg driter i om han har vunnet Idol. Han var bare ekkel. ahah herregud.

 

 

MEEEN, over til noe annet.


Med og uten krøller. HVa syns du jeg passer best? :-)

06.sep.2011 // 06:29 // hverdag // Kommentarer (8)

TrashTV

Komm akkuratt inn dørene, og det pøs regner ute! Har vært med Eli idag ogdå. Kjempe koselig. Vi var først hos Eli, så stakk vi ut en tur. 

 

Nå begynner snart Frogner . Jeg skal få mamma til og ta det opp eller noe. for jeg skal snart ut dørene igjen. MEEEN, jeg syns  det er en dritt serie. Men jeg ser på det fordi det er underholdning. Det er akkuratt som The Real housewifes som går på Tvnorge. Bare det er Norsk. 
 I am addicted to trachtv

  Til dere som leste den forrige bloggen min, så låvte jeg et bilde fra fredagen da jeg var på surprise partyet for Monica. Jeg fikk ikke tatt noen selv, men her er et som Tale har tatt. Meg sammen med Ida. 

 

Jeg kjenner jeg burdet tatt en joggetur. Tor faktisk jeg skal gjøre det nå, selv om det pøøøøøøs regner. Jeg kunne ikke hatt bedre av det.  Trenger og forbrede kondisen min til stemmen, selv om folk sier det skal være ganske lett og får 5er, eller 6er. 

 

Men da stikker jeg ut på en joggetur . Vi seees :-DD

05.sep.2011 // 19:59 // hverdag // Kommentarer (25)

The day today

Hei kjære lesere! 
Nå kom jeg nettopp inn dørene. Har en del lekser idag. Hater når hele dagen går ut øver at du har mye lekser. Det betyr at jeg må gjøre dem også ta en joggetur. Imorgen skal vi ha "stemmen rundt". Da skal vi jogge rundt stemmen og se hvilken tid vi springer på. 

 

Hadde vikelig dårlig kondis for noen uker siden. Men nå som jeg har begynt og jogge regelmessig har den blitt mye bedre. Så jeg håper på det beste imorgen. Jeg har god følelse om at jeg klarer ihvertfall å få en 4-6.

 

 

Noen andre som har mye lekser?

05.sep.2011 // 14:31 // hverdag // Kommentarer (28)

rise and shine

God morgen kjære lesere! Jeg lagde denne bloggen igår, OG JEG LIGGER PÅ 15ENE PLASS! Noe jeg aldri hadde forventet. jeg må bare si det igjen, tusen takk til alle som leser. 

 

Idag er planene mine skole. Jeg kom også på nå at jeg hadde en RLE lekse som jeg ikke har gjordt i helga som jeg må gjøre nå.   Så det ble et litt kortere innlegg enn forventet. 
 


Haha, jeg stod opp for 14 minutter siden! 

 

Hva er dine planer for dagen? :-D

05.sep.2011 // 07:16 // hverdag // Kommentarer (11)

Happiness

Okei, først og fremst, TAKK til alle som legger igjen en kommentar på bloggen min. Dere er supre! Jeg var usikker på om jeg ville forsette og blogge, men med dere så kan jeg jo ikke la være.

 

Ikveld var jeg som sagt hos Eli. Vi spiste mat , så på walking dead og farget håret hennes. Kjempe koselig kveld! Sjekk ut bloggen hennes her. Jeg fikk låne kameraet hennes, siden mitt suger. Hun har et bra speilrefleks kamera. Misunner henne! Heldigvis er det snart jul, og jeg vet hva jeg ønsker meg!

 

Her er ihvertfall noen bilder fra kvelden. Enjoy! 

 

  
Hva har du gjort ikveld? :-))

04.sep.2011 // 22:36 // hverdag // Kommentarer (10)

Happy Sunday

Akkurat nå sitter jeg og steller meg før jeg skal opp til Eli. Vi skal se Walking dead mens jeg farger håret hennes. Det blir kjempe koselig. Jeg skal ta med kameraet så jeg får tatt noen bilder.  Dette har vært den beste daffedagen jeg har hatt på mange dager! Så glad jeg har fri idag. 

 

Neste helg skal jeg på Bace Camp med klassen. Blir drit kult! Vi skal rafte, såve i et telt som henger på fjellet og mye mer. Mange tror det kommer til og bli drit, men det blir jo det vi gjør det til.  Og helgen etter det skal jeg til HELLAS♥ det er bare 12 dager til!

 

Jeg vil også bare takke alle som har vært innom bloggen min. Forventet virkelig ikke og få så mange koselige kommentarer. Jeg setter virkelig pris på det! 

 

 

 

Hva skal dere gjøre ikveld? :-)

04.sep.2011 // 16:44 // hverdag // Kommentarer (47)

Velkommen

Velkommen til min nye blogg. Dette vil bli min blogg. Jeg trengte og ha en for meg selv. en som bare jeg styrer. Jeg har jobbet ganske hardt med den forrige bloggen, så nå har jeg ingen venner på bloggen. Så legg meg til! Så legger jeg igjen en kommentar. 

Blogg navnet står for Thea Andersen Grindalen. På en måte..  Jeg ville egentlig hete Thessanokki,  det er det jeg heter på black ops. Legg meg til der også om du har(på wii) . Men det ble for langt så det ble litt av alle navnene mine. 

Men da skal jeg prøve og legge til litt venner på blogg.no, og finpusse bloggen. Stay tuned! :-)Add meg som venn  :-)


04.sep.2011 // 13:43 // hverdag // Kommentarer (26)

Søk i bloggen

hits